17. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Fırat Üniversitesinde Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   05.03.2024

17. Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Fırat Üniversitesinde Gerçekleştirildi.
Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı, Elazığ'da Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya 14 Üniversiteden Dekanlar ve Dekan yardımcıları katıldı. Üniversitemizden Fakültemizi temsilen Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim CAN katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Bahar DEMİREL, Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nin 2009 yılında kurulduğunu belirterek, bu önemli toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 
Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, toplantıya katılanlara Fırat Üniversitesi hakkında çeşitli bilgiler verdi.  Sinop Üniversitesi Rektörü ve Konya Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR de Teknoloji Fakülteleri ile ilgili genel bilgilendirme yaptıktan sonra, Dekanlar Konseyi Toplantısı Fırat Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda dönem başkanı ve Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar DEMİREL’in Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Teknoloji Fakültelerinin sorunları görüşüldü, çözüm önerileri tartışıldı ve konulara ilişkin mütakabat metni imza altına alındı.

Yukarı